lauantaina, tammikuuta 07, 2006

Reitistä, aikataulusta ja hippilentoyhtiöstä

En lupaa, että järjestys on sellainen kuin otsikko antaa ymmärtää. Tai että sisältö ylipäänsä vastaisi otsikkoa.

Kuljeskelin taas netissä, ja pohdin, että ilmeisesti Thórsmörk (en nyt jaksa etsiä oikeita kirjaimia) saattaa olla sellainen paikka, jonne voi olla liian vaikea päästä: "Sinne ei kannata lähteä ilman asiantuntijoita, sillä tiet vaativat isoja autoja ja jokien ylitykset voivat olla vaarallisia." Muut vaikuttaisivat olevan aikalailla päätien varrella ja kuljettavien teiden päässä. Myvatnin seudusta ja dimmiksestä täytyy ottaa tarkemmin selvää.

Huomasin myös, että joku Toni on tehnyt suurinpiirtein samantyyppisen reitin vaikkakin bussilla. Tekis mieli kysyä siltä vinkkejä, kun näyttäis kuvien perusteella siltä, että se on käyny dimmiksellä myös. Kerään rohkeutta, jossakin vaiheessa varmaan uskallan.

Alan yhä enemmän olla sitä mieltä, että Kjölurin ajaminen lisää stressiä muttei tuo mitään niin suurta lisäarvoa, että osaisin sitä kaivata, jos pysytään ykköstiellä.

Ja sitten niistä hipeistä. Tietenkin Icelandairin 304 euron hintaan täytyy lisätä vielä verot, mutta siitä huolimatta tulos on halvempi kuin mikään muu. Valitettavasti on lennettävä Stokiksen tai Köpiksen kautta. Voidaan melkeen ite valita, kumpi on kivempi, kun lentoja on vielä tähän aikaa niin paljon tarjolla :-). Jos siis ajatellaan, että ajankohta olisi vaikka se 18.6.-2.7.

1 kommentti:

Emmi kirjoitti...

Kiitos kommentistasi ja kirjavinkeistä :)
Leppoisaa alkavaa viikkoa!