sunnuntaina, tammikuuta 15, 2006

Reitistä: 10 pistettä ja papukaijamerkki

Satu on ollut reipas. Ajattelin käydä reitin ihan kunnolla läpi ennen kuin annan oman arvioni, mutta olen viimeaikoina ollut vähemmän aikaansaapa ja koska työmatkaan ensiviikon (Lontoossa), taidan tyytyä toteamaan, että vakuuttavalta vaikuttaa. Minulle sopii oikein loistavasti, että löysää löytyy. Haluan nähdä Islantia muutenkin kuin vain auton ikkunasta.

Vain yksi kysymys... Onko jotakin (muutakin kuin Thorin metsä - Þórsmörk), jonka olisit halunnut nähdä, jos saisi kaiken mitä haluaa? Tuota Þórsmörkiäkin voisi tsekata vielä tarkemmin. Jos alueella olisi aikaa tarpeeksi, voisiko siellä tehdä jonkun ryhmäretken paikalle? Pääseekö sinne edes tämmöisellä sunnuntaituristimentaliteetillä?

Näyttäiskö susta siltä, että reissun rytmitys on tällaisenaan ihan kohdillaan? Jos siltä tuntuu, eikä ole mitään sellaista jos tuolla olisi enemmän aikaa, voisi piipahtaa tuolla -epäilyksiä, mun puolesta voidaan vaikka lyödä aikataulu lukkoon ja varailla lentoliput ja yöpymiset. Niin ja se auto. Mitä missaamme kun jätämme tuon luoteissakaran kokonaan huomioimatta?

Ei kommentteja: