sunnuntaina, maaliskuuta 05, 2006

Þórsmörk

Oli taannoin puhetta siitä, että kauniiseen ja vaikeasti tavoitettavaan Þórsmörkiin pääsee, jos osallistuu jollekin järjestetylle retkelle. Tiistaina, jolloin olemme tuossa suunnassa, tällaista retkeä järjestää Icelaindexcursions. Hinta on sellainen kuin on: 9500 ISK eli reilut 125 euroa. Halvemmalla ei mistään saa. Reissu sisältää kuljetuksen ja opastuksen, ruoka ei sisälly. Voisin kysyä, onko mahdollista tulla mukaan jostakin muualta kuin Reykjavikista (ja näkyisikö se jotenkin hinnassa, mihin en kyllä usko).

Jos tuntuu, että aikataulu ei kestä tai muuten järjestely tuntuu hankalta, on mahdollista tietysti uhrata yksi Reykjavik-päivä ja käydä reissussa sieltä käsin. Käytännössä tämä olisi mahdollista perjantaina tai lauantaina. Reissusta tietää hostelli, joten luulisin, että myöhäinen innostuskin voi vielä mahdollistaa retken tekemisen.

Minulla ei ole oikeastaan mitään mielipidettä siitä, miten pitäisi toimia. Mielelläni tuolla käyn, mutta ei matkailoni kaadu, jos se jää näkemättä.

1 kommentti:

impi kirjoitti...

Mä kannatan kyllä ekstrareissuja ja -aktiviteetteja. Noille retkille pääsee myös joltakin etelä-Islannin paikkakunnalta, sanoi mun vaellusopaskirjanen.