lauantaina, syyskuuta 25, 2010

Skyriä saa nyt Suomesta

Kaverini hoksasi hetki sitten (eläköön sosiaalinen media) Pasilan K-marketin hyllyssä Skyriä. Islantilaisen rahkatyyppisen herkun Suomen valloitusta on odoteltu tässä blogissa kesästä 2006 alkaen - nyt skyr siis on täällä.

Harmi vain, että tänne tuodaan hieman teollisemman makuista skyr.is-vaihtoehtoa eikä selvästi herkullisempaa KEA:n skyriä. Miinus on sekin, että valikoimasta puuttuu - ainakin toistaiseksi - maustamaton skyr, joka on herkkua hillon kera. Suunta on kuitenkin oikea.

Nyt siis kyttäämään kauppojen maitohyllyjä!

6 kommenttia:

Avletto kirjoitti...

Jaa, että on skyr tullut Suomeenkin. Täällä Norjassa sitä on ollut jo jonkun aikaa.Norjalaisten tekemänä.

Minä petyin makuun, niin kovasti, että siitä blogissani keväällä kirjoitin.
Kun on alkuperäiseen ja aitoon tottunut, niin jäljennökset eivät oikein maistu.
Toivottavasti se naturell on lähempänä, jos sitä joskus tulee.

Maarit kirjoitti...

En oo vielä Oulusta bongannu. Jos joku tietää mistä sitä täällä saa, vihje otetaan kiitollisuudella vastaan. Maustamatonta versiota odotellessa voisi kokeilla vaikka mustikkaista.

Satu kirjoitti...

Täällä Helsingissä sitä on bongattu kahdessa k-marketissa. Mäkään en ole nähnyt vielä missään muualla.

Maarit kirjoitti...

Laitoin meiliä skyr.fi:in, josta kertoivat, ettei skyriä logistisista syistä saa ainakaan vielä Oulusta. Harkinnassa on tuoda se Citymarketin valikoimiin. Toivotavasti näin käy!

Satu kirjoitti...

Minä olin myös yhteydessä maahantuojaan. Kertoivat, että (Helsingin) alppilalaiselle lähimmät myymälät ovat "K-Marketit Pasaati ja Lounasasema Pasilassa sekä K-Market Kotikontu, K-Market Kamppi ja K-Supermarket Kamppi ydinkeskustassa". Myös Eläintarhan Nesteen valikoimaan skyr kuuluu.

Marraskuun lopussa skyriä pitäisi saada melkein kaikista pääkaupunkiseudun k-kaupoista.

Sami kirjoitti...

Kiitos mielenkiinnosta! Maustamattoman Skyrin liittämistä valikoimaan olemme miettineet, mutta tarkemmin emme osaa vielä sanoa.

Avaamme uusia Skyr-jälleenmyyjiä päivittäin. Viimeisimmät kaupat mistä Skyriä saa voi käydä vilkaisemassa kartasta: www.skyr.fi.

T:Sami ja koko Skyr-tiimi